Info over mij

WIE IS FLORIM VAN RIJSWAARD


Florim van Rijswaard is geboren in 1970 in Skopje de hoofdstad van Macedonië. In 2005 heeft hij daar het diploma behaald voor Sportmassage en in 2010 is daar het diploma Fysiotherapie bijgekomen.

In 2011 is Florim van Rijswaard begonnen met zijn opleiding voor Shiatsu-therapeut in Nederland, deze heeft hij afgerond en uitgebreid tot Manueel Praktizijn. Uiteraard doet Florim nog steeds bijscholingen zowel in Nederland als in het buitenland omdat hij wil blijven groeien in zijn vakgebied. Sinds oktober 2013 heeft Florim een eigen massagepraktijk, “Massagepraktijk Van Rijswaard”, met 2 locaties te weten in Sneek en in Leeuwarden. Florim doet zijn werk altijd met veel plezier en passie. Voor Florim staat het belang en aandacht voor de cliënt altijd voorop. Door aandacht en tijd voor de cliënt te nemen, probeert hij zich te onderscheiden van andere masseurs. In overleg met de cliënt spreekt Florim af welke behandeling we toe gaan passen, er is namelijk keuze uit verschillende behandelingen. Er worden bij de behandelingen aanvullende technieken gebruikt, voor een beter resultaat. Voor iedere behandeling heeft Florim de diploma’s behaald (deze hangen dan ook met trots in onze behandel ruimtes), vandaar de ruime keuze.

Door verschillende massage en behandelings- cursussen en bijscholingen zowel in Nederland als in het buitenland heeft Florim een ruime kennis opgebouwd en ook beschikt Florim over een ruime praktijkervaring omdat Florim al lange tijd ervaring heeft met de verschillende massages. Door al deze aspecten te combineren en door zich 100% in te zetten, behaald Florim altijd het gewenste resultaat.

Bekijk voor het totale aanbod massages de pagina “Massages en behandelingen” onder de knop “Massages en behandelingen”, hier worden de verschillende massage behandelingen uitgelegd.

Wij verwelkomen u graag in Sneek of Leeuwarden.

Een intakegesprek is gratis. Als u er dan voor kiest om een behandelingen te ondergaan dan kunnen er verdere afspraken worden gemaakt.

Florim is aangesloten bij:

de NVST (Nederlandse Vereniging van Soma Therapeuten)

de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)

de TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg).

Voor de kosten kunt u kijken onder: “Tarieven”. Door de meeste zorgverzekeraars wordt een consult geheel of gedeeltelijk vergoed als u aanvullend verzekerd bent. Dit hangt af van uw polisvoorwaarden, of u hiervoor in aanmerking komt, kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar.

Massagepraktijk-vanrijswaard met praktijken in Sneek en Leeuwarden
Meer weten over de massages? Klik op afspraak maken om contact met ons op te nemen.