Massage Leeuwarden

Als u op zoek bent naar een massage in Leeuwarden bent u bij massagepraktijk van Rijswaard aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in diverse massagetechnieken. Ons adres is Emmakade 59.

Massage in Leeuwarden

Wij zijn een gespecialiseerde massagepraktijk gevestigd in Leeuwarden. We bieden zowel ontspannende als therapeutische massages aan. U kunt bij ons terecht als u specifieke klachten heeft of toe bent aan een stukje ontspanning.

Adres Leeuwarden

Emmakade 59
8900 AA Leeuwarden

Openingstijden Leeuwarden
Dinsdag en vrijdag
10:00 – 18:00 uur
Zaterdag
10:00 – 13:00 uur

Hieronder vindt u ons aanbod massages. Elke massage heeft specifieke voordelen. Klik op de link voor meer informatie over een specifieke behandeling. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag.

Aanbod massages in Leeuwarden:

 • Shiatsu Ryoho
  Shiatsu-therapie is een combinatie van Oosterse èn Westerse geneeskunde. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en vitaliseert en ontspant lichaam en geest.

 

 • Voetreflexologie
  Al onze organen, klieren en gewrichten hebben een reflexzone op de voet. Door deze zones een impuls te geven krijgt het lichaam een zetje om optimaal te gaan werken. De doorbloeding verbetert en de energie gaat weer stromen. Er treedt een diepgaande ontspanning op waardoor zowel lichaam als geest de kans krijgen te herstellen van stress, vermoeidheid en (oude) kwetsuren.

 

 • Segmentale massage
  Segmentale massage is een therapeutische massagetechniek die gericht is op storingen in inwendige organen en functies daarvan. In een spier of spiergroep kan de storing zich uiten door een langdurige samentrekking, waardoor in die spier soms een pijnlijke plek ontstaat. De symptomen zijn meestal zichtbaar op de rug, maar de oorzaak is soms moeilijk te vinden.
  Indien de oorzaak niet wordt opgelost, zal de pijn terugkomen.

 

 • Dry needling
  Heeft u regelmatig pijnklachten? Dan is er een kans dat u last heeft van myofasciale triggerpoints, oftewel spierknopen. Dit zijn pijnlijke verhardingen in uw spieren die niet uit zichzelf te ontspannen zijn. Het resultaat? Stijfheid, pijnklachten, krachtverlies maar ook het risico op bewegingsbeperkingen. Kortom, triggerpoints zijn vervelend en de oorzaak van veel ongemak. Gelukkig kunnen triggerpoints goed behandeld worden.

 

 • Triggerpoint therapie
  Triggerpoints of spierknopen zijn pijnlijke verhardingen in de spieren die niet meer ontspannen. Een spier is opgebouwd uit afzonderlijke spiervezels. In een normale ruststand is een spiervezel noch uitgerekt, noch samengetrokken. Wanneer er een triggerpoint in de spier zit, dan blijkt dat de spiervezels in rusttoestand op bepaalde punten meer samengetrokken zijn dan in het omringende gebied.

 

 • Klassieke massage
  Klassieke massage stimuleert de bloedsomloop, ontspant het lichaam, vermindert stress, stimuleer ontspanning en verbeterd de ademhaling. Bij een klassieke massage behandeling wordt er gebruik gemaakt van langzame, glijdende bewegingen. Klassieke massage is ook ideaal geschikt om lekker tot rust te komen.

 

 • Chinli – tuina
  Chinli-Tuina wordt ook wel Chinese massage of Traditionele Chinese lichaam massage genoemd. Chinli–Tuina is een van de in de Traditionele Chinese Geneeskunde gebruikte therapieën, naast acupunctuur en kruiden. Deze therapievorm kent heel veel verschillende massagetechnieken die toegepast worden op het lichaam en kent daarnaast een aantal effectieve manipulatietechnieken.

 

 • Sportmassage
  Sportmassage is een therapeutische massage en kent een ondersteunde rol bij het herstelvermogen van uw lichaam. Met behulp van een sportmassage kunnen belangrijke processen die het lichaam herstellen, bevordert worden. Gedurende een sportmassage sessie worden de afvalstoffen die pijn, kramp of vermoeidheid veroorzaken, actief uit de spieren gemasseerd.

 

Beoordelingen

Wij hebben al vele mensen geholpen met specifieke klachten of gewoon een stukje ontspanning. Hieronder een greep uit onze beoordelingen. Op Trustpilot kunt u al onze beoordeling lezen.

 

 

Massagebeoordeling
Reviewmassage
Massagereview

Advies nodig?

Welke behandeling het beste bij u past hangt af van uw situatie. Heeft u bijvoorbeeld specifieke klachten of is het meer voor de ontspanning. Voordat wij een behandeling aangaan overleggen we altijd wat uw wensen zijn en waar wij op moeten letten. U kunt ons altijd appen of mailen voor advies. Gelijk een afspraak maken kan uiteraard ook.

Heeft u een vraag?

12 + 7 =

× Stel uw vraag