Massage Sneek

Massagepraktijk van Rijswaard

Massages Sneek

Voor een ruim aanbod aan massages in Sneek is massagepraktijk van Rijswaard de locatie. Wij zijn gespecialiseerd in zowel therapeutische als ontspannende massagetechnieken. Samen kijken we naar u wensen en/of klachten en zoeken we een geschikte massage behandeling. Elke massage heeft specifieke effecten op uw lichaam. Hieronder ons aanbod.

Sportmassage Sneek

Sportmassage is een therapeutische massage en kent een ondersteunde rol bij het herstelvermogen van uw lichaam. Met behulp van een sportmassage kunnen belangrijke processen die het lichaam herstellen, bevordert worden. Gedurende een sportmassage sessie worden de afvalstoffen die pijn, kramp of vermoeidheid veroorzaken, actief uit de spieren gemasseerd. Op onze sportmassage pagina vindt u de gehele uitleg en voordelen.

Shiatsu Ryoho Sneek

Shiatsu Ryoho is een combinatie van Oosterse èn Westerse geneeskunde. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en vitaliseert en ontspant lichaam en geest. Shiatsu is goed voor knieklachten, nekpijn, schouderklachten en maagklachten. Bekijk op onze de Shiatsu Ryoho pagina de gehele uitleg en voordelen. 

Dry Needling Sneek

Heeft u regelmatig pijnklachten? Dan is er een kans dat u last heeft van myofasciale triggerpoints, oftewel spierknopen. Dit zijn pijnlijke verhardingen in uw spieren die niet uit zichzelf te ontspannen zijn. Het resultaat? Stijfheid, pijnklachten, krachtverlies maar ook het risico op bewegingsbeperkingen. Kortom, triggerpoints zijn vervelend en de oorzaak van veel ongemak. Gelukkig kunnen triggerpoints goed behandeld worden. Dry Needling werkt goed tegen hoofdpijn, nekpijn, migraine en rugpijn. Bekijk de gehele lijst met voordelen op onze Dry needling pagina

Voetreflexmassage Sneek 

Al onze organen, klieren en gewrichten hebben een reflexzone op de voet. Door deze zones een impuls te geven krijgt het lichaam een zetje om optimaal te gaan werken. De doorbloeding verbetert en de energie gaat weer stromen. Er treedt een diepgaande ontspanning op waardoor zowel lichaam als geest de kans krijgen te herstellen van stress, vermoeidheid en (oude) kwetsuren. Voetreflexologie is goed voor stress, slapeloosheid en burn-out klachten. Bekijk op onze voetreflexologie pagina de gehele uitleg en voordelen. 

Overige massages

 

Adres & Openingstijden

Sneek

 

Van Giffenstraat 6
8601 EX Sneek

Maandag, woensdag en donderdag
9:00 – 21:00 uur

Leeuwarden

Emmakade 59 
8900 AA Leeuwarden

Dinsdag en vrijdag
9:00 – 21:00 uur
Zaterdag
10:00 – 1400 uur 

Heeft u een vraag?

4 + 13 =

× Vakantie t/m 1 augustus