Massage Sneek

Massagepraktijk van Rijswaard

Massages Sneek

Voor een ruim aanbod aan massages in Sneek is massagepraktijk van Rijswaard de locatie. Wij zijn gespecialiseerd in zowel therapeutische als ontspannende massagetechnieken. Samen kijken we naar u wensen en/of klachten en zoeken we een geschikte massage behandeling. Elke massage heeft specifieke effecten op uw lichaam. Hieronder ons aanbod.

Shiatsu Ryoho Sneek

Shiatsu Ryoho is een combinatie van Oosterse èn Westerse geneeskunde. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en vitaliseert en ontspant lichaam en geest. Shiatsu is goed voor knieklachten, nekpijn, schouderklachten en maagklachten. Bekijk op onze de Shiatsu Ryoho pagina de gehele uitleg en voordelen.

Voetreflexmassage Sneek 

Al onze organen, klieren en gewrichten hebben een reflexzone op de voet. Door deze zones een impuls te geven krijgt het lichaam een zetje om optimaal te gaan werken. De doorbloeding verbetert en de energie gaat weer stromen. Er treedt een diepgaande ontspanning op waardoor zowel lichaam als geest de kans krijgen te herstellen van stress, vermoeidheid en (oude) kwetsuren. Voetreflexologie is goed voor stress, slapeloosheid en burn-out klachten. Bekijk op onze voetreflexologie pagina de gehele uitleg en voordelen.

Overige massages

 

Adres & Openingstijden

Sneek

 

Van Giffenstraat 6
8601 EX Sneek

Maandag, woensdag en donderdag
10:00 – 18:00 uur

Leeuwarden

Westersingel 4
8913 CK Leeuwarden

Dinsdag en vrijdag
10:00 – 18:00 uur
Zaterdag
10:00 – 13:00 uur

Heeft u een vraag?

14 + 10 =

× Stel uw vraag