Massages & Behandelingen

shiatsu ryoho

Shiatsu Ryoho

Shiatsu is een drukpuntmassage die zijn oorsprong heeft in de Chinese geneeskunst en na de 6e eeuw na Christus verder is ontwikkeld in Japan. Het is gebaseerd op de invloed die energiebanen (meridianen) op onze fysieke en geestelijke welzijn hebben.

 Meer informatie

Voetreflex massage

Voetreflexologie

Voetreflexologie is het bestuderen van reflexen op de voeten. Al onze organen, klieren en gewrichten hebben een reflexzone op de voet.

 Meer informatie

Klassieke massage

Klassieke massage

Deze vorm van massage is zo oud als de mensheid en gericht op het ontspannen en activeren van spieren, verbeteren van de doorbloeding en afvoeren van lymfevocht en heeft een sterke ontgiftende werking.

 Meer informatie

Dry Needling

Als u regelmatig last heeft van pijnklachten is er een kans dat u last heeft van myofasciale triggerpoints, oftewel spierknopen. De term myofasciaal komt van \’myogeen\’ (spierweefsel) en fascie (bindweefsel).

Meer informatie

Triggerpoint

Een myofasciaal triggerpoint is een zeer drukpijnlijke spierverharding in het houdings- en bewegingsapparaat en kan een karakteristieke uitstralingspijn geven: een bundel spiervezels is constant aangespannen en kan zich niet meer kan ontspannen.

 Meer informatie

Segmentale massage

Segmentale massage

Segmentale massage is een therapeutische massagetechniek die gericht is op storingen in inwendige organen en functies daarvan. In een spier of spiergroep kan de storing zich uiten door een langdurige samentrekking, waardoor in die spier soms een pijnlijke plek ontstaat.

 Meer informatie

Ontspannings massage

Chinli - Tuina

Chinli-Tuina wordt ook wel Chinese massage of Traditionele Chinese lichaam massage genoemd. Chinli – Tuina is een van de in de Traditionele Chinese Geneeskunde gebruikte therapieën, naast acupunctuur en kruiden..

 Meer informatie

Sportmassage

Sportmassage

Sportmassage helpt u een lichamelijke prestatie te leveren, of hiervan te herstellen. Om optimaal te blijven presteren, wilt u geen spierpijn of vermoeide spieren hebben.

Meer informatie

Heeft u een vraag?

6 + 9 =

Massagepraktijk van Rijswaard 2021

× Vakantie t/m 1 augustus