MASSAGES EN BEHANDELINGEN

SHIATSU RYOHO


Shiatsu is een drukpuntmassage die zijn oorsprong heeft in de Chinese geneeskunst en na de 6e eeuw na Christus verder is ontwikkeld in Japan. Het is gebaseerd op de invloed die energiebanen (meridianen) op onze fysieke en geestelijke welzijn hebben.

MEER WETEN

VOETREFLEX MASSAGE


Voetreflexologie is het bestuderen van reflexen op de voeten. Al onze organen, klieren en gewrichten hebben een reflexzone op de voet.

MEER WETEN

SEGMENTALE MASSAGE


Segmentale massage is een therapeutische massagetechniek die gericht is op storingen in inwendige organen en functies daarvan. In een spier of spiergroep kan de storing zich uiten door een langdurige samentrekking, waardoor in die spier soms een pijnlijke plek ontstaat.

MEER WETEN

DRY NEEDLING


Als u regelmatig last heeft van pijnklachten is er een kans dat u last heeft van myofasciale triggerpoints, oftewel spierknopen. De term myofasciaal komt van \'myogeen\' (spierweefsel) en fascie (bindweefsel).

MEER WETEN

TRIGGERPOINT THERAPIE


Een myofasciaal triggerpoint is een zeer drukpijnlijke spierverharding in het houdings- en bewegingsapparaat en kan een karakteristieke uitstralingspijn geven: een bundel spiervezels is constant aangespannen en kan zich niet meer kan ontspannen.

MEER WETEN

KLASSIEKE MASSAGE


Deze vorm van massage is zo oud als de mensheid en gericht op het ontspannen en activeren van spieren, verbeteren van de doorbloeding en afvoeren van lymfevocht en heeft een sterke ontgiftende werking.

MEER WETEN

ONTSPANNINGS MASSAGE


Ontspanningsmassage is een massage waarbij het ontspannen van het lichaam voorop staat. Het is een uitgebreide en professionele lichaamsmassage van het hele lichaam.

MEER WETEN

SPORTMASSAGE


Sportmassage helpt u een lichamelijke prestatie te leveren, of hiervan te herstellen. Om optimaal te blijven presteren, wilt u geen spierpijn of vermoeide spieren hebben.

MEER WETEN

MACEDONISCHE ZENUW MASSAGE


De Macedonische zenuwmassage valt onder een full body massage en hierbij wordt het gehele lichaam, incl gezicht in 30 tot 45 min gemasseerd met olie.

MEER WETEN

MACEDONISCHE FYSIO


Macedonische Fysio is een stevige massage die als gevoelig ervaren wordt met als resultaat een zeer grote kans op herstel van chronische en acute pijn.

MEER WETEN