PRIVACYVERKLARING

Privacyverklaring

In het kader van onze dienstverlening verwerken wij uw persoonsgegevens. Deze privacyverklaring hebben wij opgesteld om u te informeren over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 01-02-2020.

Contactgegevens
De persoonsgegevens worden verwerkt door:

F van Rijswaard, eigenaar Massagepraktijk Van Rijswaard, KvK nummer:58613331
Dr.PJ Hoedemakerstrjitte 24, 8771SH, Nijland/ 0623771970/flor@massagepraktijk-vanrijswaard.nl

Massagepraktijk Van Rijswaard verkrijgt persoonsgegevens van uzelf, bijvoorbeeld de gegevens die u aan ons verstrekt via de website, email, telefoon en app. Daarnaast kunnen wij uw persoonsgegevens verkrijgen via derden in het kader van onze dienstverlening.

Persoonsgegevens
Massagepraktijk Van Rijswaard verwerkt de volgende categorieën van persoonsgegevens:

  • NAW-gegevens
  • Contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummers
  • Geboortedatum en –plaats
  • Geslacht
  • Zorgverzekerdennummer
  • Inhoud van communicatie (behandelplan)

Doeleinden
Massagepraktijk Van Rijswaard verwerkt deze persoonsgegevens voor diverse doeleinden, zoals:

  • Het onderhouden van contact;
  • Een goede en efficiënte dienstverlening;
  • Het verrichten van administratieve handelingen;
  • Verbetering van de dienstverlening;
  • Facturering;
  • Het innen van gelden en het nemen van incassomaatregelen;
  • Nakoming van wettelijke verplichtingen;
  • Het voeren van geschillen;

Grondslagen
Wij verwerken bepaalde persoonsgegevens om uitvoering te geven aan uw overeenkomst, dan wel om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting.
Tevens verwerken wij persoonsgegevens, omdat Massagepraktijk Van Rijswaard hier gerechtvaardigde belangen bij heeft. Deze gerechtvaardigde belangen zijn:

  • Het op zo efficiënt mogelijke wijze kunnen verlenen van haar dienstverlening;
  • De bescherming van haar financiële belangen;
  • De verbetering van haar diensten;
  • Beveiliging en het beheer van haar systemen;

Indien persoonsgegevens worden verwerkt op grond van toestemming, zal dat afzonderlijk worden gevraagd.

Verstrekking aan derden
In het kader van haar dienstverlening kan Massagepraktijk Van Rijswaard persoonsgegevens uitwisselen. Massagepraktijk Van Rijswaard kan voor de hiervoor genoemde doeleinden gebruik maken van diensten van derden, zoals de IT-leveranciers van onze website en onze systemen. In het kader daarvan worden aan deze derden persoonsgegevens verstrekt. Deze derden mogen uw persoonsgegevens slechts verwerken voor de voornoemde doeleinden.

Tot slot kunnen uw persoonsgegevens verstrekt worden aan derden wanneer Massagepraktijk Van Rijswaard aan een wettelijke verplichting moet voldoen. Massagepraktijk Van Rijswaard zal uw gegevens niet verstrekken voor commerciële of goede doelen.

Persoonsgegevens
Als je via e-mail of een formulier contact opneemt met Massagepraktijk Van Rijswaard is het mogelijk dat deze berichten worden bewaard. In de meeste gevallen wordt gevraagd naar relevantie persoonlijke gegevens zoals naam, achternaam, e-mailadres. Hiermee doen we ons best om vragen en verzoeken te beantwoorden. De gegevens slaan wij op, op beveiligde servers, en worden niet gecombineerd met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.
Daarnaast kunnen uw gegevens door derden buiten de EU worden opgeslagen wanneer gebruik wordt gemaakt van Google Analytics, LinkedIn of Facebook in het contact met u. Deze partijen zijn “EU-VS Privacy Shield” gecertificeerd, zodat zij zich zullen houden aan de Europese privacyregelgeving.

Hoe lang wij uw gegevens bewaren
Massagepraktijk Van Rijswaard zal uw persoonsgegevens niet langer verwerken dan noodzakelijk voor de doeleinden die zij in deze privacyverklaring heeft genoemd. Dit betekent dat uw persoonsgegevens bewaard worden zolang zij nodig zijn om de betreffende doelen te bereiken. Bepaalde gegevens moeten langer bewaard worden, omdat Massagepraktijk Van Rijswaard zich moet houden aan wettelijke bewaarplichten, zoals de fiscale bewaarplicht.

Hoe wij uw gegevens beveiligen
Wij vinden het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen verlies of onbevoegde toegang van uw persoonsgegevens. Daarom heeft Massagepraktijk Van Rijswaard passende beveiligingsmaatregelen genomen.

Cookies
Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Een cookie is een tekstbestand dat op de computer wordt geplaatst. Deze worden verzameld om beter inzicht te krijgen in het gebruik van de website. Hierdoor wordt het mogelijk de website te analyseren. De informatie die wordt gegenereerd door het gebruik van cookies kan worden overgebracht naar beveiligde servers. Deze gegevens kunnen slechts benaderd worden door Massagepraktijk van Rijswaard. Deze worden dan ook gebruikt voor onderzoek. Deze informatie wordt altijd verstuurd via een beveiligde SSL-verbinding. Daarbij wordt het IP-adres van de gebruiker geanonimiseerd. Deze is opgeslagen.

Verwijzing andere websites
De website van Massagepraktijk Van Rijswaard bevat verwijzingen of links naar andere sites die buiten het domein van https://massagepraktijk-vanrijswaard.nl liggen. Deze zijn opgenomen ter informatie van de gebruikers en te goeder trouw geselecteerd voor onze doelgroepen. Massagepraktijk Van Rijswaard is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Wij geven dan ook geen garantie en zijn niet aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, data, adviezen, verklaringen, software, producten of ander materiaal op dergelijke sites of bronnen.

Uw rechten
U heeft het recht om Massagepraktijk Van Rijswaard een verzoek te doen tot inzage van uw persoonsgegevens. Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u binnen 1 maand een overzicht van uw persoonsgegevens. Indien daaruit onjuistheden blijken, kunt u verzoeken uw gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen.

Ook kunt u Massagepraktijk Van Rijswaard verzoeken om overdracht van uw persoonsgegevens of kunt u bezwaar aantekenen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden.

Vragen over deze privacyverklaring of een verzoek over de verwerking van uw persoonsgegevens kunt u sturen naar:

F van Rijswaard
Dr. PJ Hoedemakerstrjitte 24, 8771SH, Nijland, 0623771970 flor@massagepraktijk-vanrijswaard.nl

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door Massagepraktijk Van Rijswaard, laat dit dan vooral aan ons weten. Mocht u er met ons niet samen uitkomen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen privacyverklaring
Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 07-02-2020.

F van Rijswaard kan deze privacy verklaring aanpassen. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd. Wij raden u daarom aan om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van wijzigingen.